samsun erkek arayan kadınlar
Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfa DÜNYA Black Eyed Peas'in Polonya konserindeki gökkuşaklı mesajı iktidar partisinin tepkisini çekti

Black Eyed Peas’in Polonya konserindeki gökkuşaklı mesajı iktidar partisinin tepkisini çekti

Polonya’da hükûmetin LGBTİ+ karşıtı tutumuna rağmen devlet televizyonu sponsorluğunda düzenlenen yılbaşı gecesi Black Eyed Peas konserinde grup üyeleri gökkuşağı bantları taktı. 

Daily Mail’de yer alan habere göre, Black Eyed Peas grubunun dört üyesi will.i.am, Apl.de.ap, J. Rey Soul ve Taboo, Polonya’da yılbaşı gecesi verilen konserlerinde LGBTİ+ye desteklerini göstermek üzere gökkuşağı desenli kol bantları taktı. 

Polonya devlet televizyonu TVP sponsorluğunda düzenlenen konserde grubun verdiği LGBTİ+ destek mesajı, LGBTİ+ karşıtı bir politika izleyen iktidardaki Hukuk ve Adalet Partisi (PiS) üyelerinin tepkisini çekti.

Parti üyesi Marcin Warchol, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “TVP2’de LGBTİ+ propagandası. UTANÇ” yazdı.

Warchol’a Twitter üzerinden yanıt veren grup üyesi will.i.am “Birlik, tolerans, anlayış, teklik, saygı, çeşitlilik, kapsayıcılık. BU SEVGİDİR. İnsanlar insandır ve dünya üzerindeki farklı insanlara karşı onur ve sevgi duymalıyız. Ülkenizi seviyorum” yazdı. 

Warchol, will.i.am’e yanıtında Black Eyed Peas grubunun LGBTİ+ karşıtı yasaların bulunduğu Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nı neden boykot etmediklerini sorarak “Prensiplerinizi kâr için sattınız. İkiyüzlülük” dedi.

will.i.am ise yanıtında “Bu yerlere SEVGİ yaymak için gittik. Oraya doğrudan giderek onlara ilham vermeye, sevgi yaymaya çalışırken neden boykot edesiniz?” dedi. 

Kaynak: T24

ÖNE ÇIKANLAR

AB: Çin’e Covid-19 aşısı dahil her türlü desteğe hazırız

AB: Çin'e Covid-19 aşısı dahil her türlü desteğe hazırız

Dışişleri Bakanlığı, İsrailli aşırı sağcı bakanın Mescid-i Aksa’ya “baskın” yaptığını söyledi: Provokatif eylemi kınıyoruz

İsrail'de Netanyahu-aşırı sağ işbirliğinin, Türkiye ile normalleşmeyi olumsuz etkileyebileceği konuşuluyordu

ABD Kongresi’nin ilk Z kuşağı üyesi başkentte kendine ev bulamadı

Maxwell Frost kampanya sürecinde borca girdi, başvurusu reddedildi

Most Popular

BAŞKAN GÜLPINAR’IN BURS TARİHİ VE KRİTERLERİ BELLİ OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim dönemi sürecinde dilegetirdiği “Başkanlık maaşımın tamamını burs olarak öğrencilere vereceğim” dedikten sonrailk adımı attı.

Suruç’ta DEM Parti Eş Başkanları Göreve Resmen Başlıyor!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde DEM Parti'ye önemli bir zafer kazandıran Eş Başkanlar Ayten Kaya ve Müslüm Baran, seçim...

DEM Partili Serra Bucak Küçük’e Mazbata Verilmiyor İddiası!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlığı'na yüzde 64.06 oy oranıyla seçilen DEM Partili Serra Bucak Küçük, mazbatasını almak üzere gittiği YSK'da beklenmedik bir...

BAŞKAN BAYDİLLİ SEYRANTEPE’DE ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında Seyrantepe Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yeni dönemde hizmetlerin devamı için destek istedi

KARAKÖPRÜ’DE RAMAZAN ÇOCUKLAR İÇİN KEYİFLİ GEÇİYOR

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği Ramazan şenlikleri ile çocuklar çok eğlenirken, yetişkinlerin de iftar sonrası zamanını dolu dolu geçirmesi sağlanıyor.
izmir bayan pet shop antalya rus bayan bodrum russian girls Manavgat genç bayan Beylikdüzü ukraynalı bayan Ankara türbanlı bayan